Termeni și condiții

BISERICA PENTICOSTALĂ SPERANȚA, NR. 3 este o instituție de cult, aparținând Cultului Creștin Penticostal din România, având sediul în Oradea, str. Calea Bihorului, nr. 53, înregistrată la organele fiscale competente cu CUI 6044650.

Contul bancar curent este deschis la Banca Română de Dezvoltare, BRD, Sucursala Oradea, având IBAN RO20BRDE050SV09394520500 .

BISERICA PENTICOSTALĂ SPERANȚA, NR. 3 procesează/acceptă plăți online pe platforma www.sperantaoradea.ro sub formă de donații/contribuții personale din partea persoanelor fizice sau juridice care doresc să contribuie la susținerea misiunii fundației.

Donațiile către fundație nu sunt returnabile, ele sunt expresia clară, deliberată a simpatizanților și susținătorilor fundației creștine și ai cultului penticostal.

Donatorul poate menționa care este scopul donației sale.

Termenii folosiți pentru plățile online pot fi: donații, suport, susținerea bisericii, întrajutorare sau alți termeni asociați conceptelor de dărnicie și facere de bine.

Modalitatea de plată este prin accesarea platformei www.sperantaoradea.ro secțiunea donații și contact și apoi prin alegerea unei modalități de plată: paypal, transfer bancar sau plată cu cardul.

Politica de livrare

nu este aplicabilă în cazul donațiilor.

Plățile cu cardul sunt procesate de către Netopia Payments.

Comments are closed.